sábado, 23 de noviembre de 2013

Recital dels poemes exposats gràficament al Poblenou

L’homenatge a la literatura catalana s’aferma al Poblenou amb la lectura d’Espriu i Foix al Casal del barri

Ahir, divendres 22 de novembre, es va portar a terme un recital poètic d’alguns textos dels poetes Salvador Espriu i J.V. Foix al Casal del barri del Poblenou. L’audició va prendre el nom de ‟Diàlegs FOIX i ESPRIU al Casal”, i va anar a càrrec de M. Assumpta Bruguera.

La lectura dels poemes formava part de l’exposició vigent: ‟Poemes gràfics: FOIX i ESPRIU al Casal”. El recital va fomentar l’homenatge que els artistes plàstics van fer en l’exposició als poetes Salvador Espriu i J.V. Foix.

L’acte també va honorar la poesia catalana, i més general a la llengua catalana, recitant un seguit de poemes entre els quals trobem a set d’Espriu i sis de Foix.

Des del mateix teatre, Baralla de dos cecs captaires, Sembren sequedat, La vora del mar tenia, Possible introducció a un epitalami, La tarda s’ha parat i A la platja, Laia, sola van ser els poemes llegits de Salvador Espriu.


Els de J.V. Foix van ser Tot és clot i submís, Sol i de dol, És quan dormo que hi veig clar, Poema per Antoni Tapies, M’exalta el nou i m’enamora el vell i Dèiem: La nit!...

No hay comentarios.:

Publicar un comentario