viernes, 22 de noviembre de 2013

Art gràfic i literari al Poblenou

La llengua catalana i dos dels seus millors poetes, Espriu i Foix, homenatjats en una mateixa exposició

Durant el mes de novembre i fins el dia 4 de desembre, està oberta a tots els públics la mostra gràfica ‟Poemes gràfics: FOIX i ESPRIU al Casal” exposada al Casal del barri del Poblenou. L’exhibició és una mostra gràfica realitzada per diversos artistes que associen les seves obres a textos dels escriptors Salvador Espriu i J.V. Foix.

L’objectiu de l’exposició és homenatjar i divulgar les obres d’ambdós poetes, que d’una manera ininterrompuda han mantingut recerca, qualitat i fidelitat a la llengua catalana durant la seva carrera artística.

Aquesta exposició, a més d’honorar la llengua catalana i els seus escriptors, també és una mostra de la unió de l’art. Obres literàries clàssiques s’han unit a altres gràfiques i contemporànies, amb un únic objectiu de venerar la llengua catalana i l’art.

Els artistes que han participat en l’exposició mitjançant la creació d’obres han estat Carme Badiella, Marta Balaguer, Marina Berdalet, Manuela Candini, Cisco Colominas, Anna Dot, Lourdes Figuera, Eva Figueras, Marina Fraga, Montse Ginesta, Frederic Girós, Marian López, Maite Soldevila, Rosa Tarruella i Mercè Tobella. Alguns d’aquests artistes formen part del grup ‟Poètica Còdex”, el qual ha contribuït a l’exhibició amb l’exposició gràfica d’una sèrie de llibres d’autor.



1 comentario:

  1. genial Ana el que estàs fent.M'encanta.Activa els seguidors que m'afegeixo.

    ResponderBorrar