martes, 26 de noviembre de 2013

Nova biblioteca!

L’altre biblioteca del barri, la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, haurà de competir amb la nova proposta cultural del 22@.

El passat dissabte dia 23 de novembre l’alcalde de Barcelona, Xavier Tries, va inaugurar la biblioteca El Clot-Josep Benet a Disseny Hub Barcelona. Aquest dilluns, ja es va poder gaudir de l’edifici que se situa a la Plaça de Les Glòries Catalanes, i forma part de la transformació de la plaça i del barri de La Llacuna del Poblenou.

La biblioteca té una superfície de 1732 m2 repartits en dues plantes que donen servei als habitants de El Clot i el Poblenou, al districte de Sant Martí. L’alcalde va afegir que la biblioteca i el seu edifici és un equipament cultural magnífic”.

La biblioteca ha estat anomenada amb el nom de Josep Benet, com a homenatge per la seva persistència en el catalanisme contemporani. La seva família ha donat a la biblioteca les obres del polític per a la utilitat dels lectors.

El recent edifici Disseny Hub Barcelona incorpora, a més de la biblioteca, el Museu de Disseny de Barcelona, el Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Textil i d’Indumentària, el Gabinet de les Arts Gràfiques, el Barcelona Centre de Disseny (BCD) i el Foment de les Arts i del Disseny (FAD).


La proximitat del 22@, els Encants Nous, la torre Agbar, l’Auditori i la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra així com altres centres educatiu, juntament amb el Disseny Hub Barcelona i la seva biblioteca, proporcionen un espai nou per al barri i tot el districte, caracteritzat per la cultura, la creativitat i la innovació. 


No hay comentarios.:

Publicar un comentario