UAB

Conferència d’Antoni Bassas a la Facultat de Comunicació com a inauguració del curs 2013/2014

L’ex alumne de periodisme de la facultat i guanyador d’un premi Ondas engresca als nous alumnes per a iniciar el curs amb il·lusió i ganes per tal de enfortir el futur del periodisme.


El periodista barcelonès Antoni Bassas, va atraure l’atenció d’alumnes i professors el passat dilluns dia 7 d’octubre durant la hora i mitja de conferència sobre periodisme, que va oferir a la Sala Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona per inaugurar el curs.

La dissertació va començar amb la benvinguda del degà de la facultat, Josep Maria Català, que va ser seguida pel discurs introductori d’en Bassas, el qual va posar les bases en els alumnes de què havia de tenir el periodista envers la seva feina, i és que s’ha de tenir criteri. En segon lloc, el periodista es va encarregar de motivar els alumnes a estudiar la professió i a valorar l’oportunitat de poder estudiar a la universitat. Segons paraules textuals de Bassas: “Hem d’imaginar el nostre futur, som afortunats d’entrar a la universitat”.

Els estudiants van preguntar al guardonat periodista sobre la seva experiència en la professió, les diferències entre treballar a la ràdio i a la televisió o el dirigir un diari, encara que la majoria de les qüestions van ser al voltant de les diferències periodístiques entre el periodisme espanyol i l’americà. Per aquesta darrera pregunta Bassas va tenir com a resposta el sentit economista que tenen els nord-americans per a tots els aspectes del dia a dia.


Antoni Bassas va encoratjar a tots els futurs periodistes que, com ells, anys enrere va ser estudiant de la professió a la UAB, i aquests van poder evidenciar la professionalitat del periodista, i la seva gran experiència en l’ofici donada la seva experimentació en els àmbits de televisió, ràdio i premsa, així com l’entusiasme que sent per la carrera.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario