viernes, 29 de noviembre de 2013

Del Poblenou a Austràlia

‟Un món d’oportunitats‟ arriba al Poblenou per explicar als joves les oportunitats d’estudi, treball i voluntariat a Austràlia

Ahir, dijous 28 de novembre, l’Antena Jove del Poblenou, amb seu al Centre Cívic del barri, va acollir la campanya ‟Un món d’oportunitats‟. Es tracta d’un taller de mobilitat internacional per als joves barcelonins que vulguin marxar a estudiar, treballar o fer voluntariat a l’estranger. Aquesta vegada la xerrada del ha estat al Poblenou, que ha presentat ‟Estades a Austràlia‟.

L’objectiu de la conferència ha estat informar dels recursos de mobilitat que els joves necessiten per a les seves estades. Aquestes qüestions permeten que marxin ben preparats, per tal d’evitar imprevistos o falses expectatives.

Es van explicar les oportunitats que el país dóna per al treball, els estudis –cursos d’idiomes, pràctiques, graus, màsters– i el voluntariat. També es va informar dels tràmits legals per a dur a terme aquestes ocupacions a l’estranger, les destinacions, l’allotjament i les condicions de vida.

La xerrada va anar a càrrec de Jaime Martí, un jove barceloní que va estar un any a Austràlia i va explicar la seva experiència professional i personal. I de Marta Moreno, membre de Go Study Austràlia, una empresa australiana que representa escoles, universitats i empreses, i ajuda als joves estrangers.


La campanya va ser impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que va començar el 5 de novembre, incloent 13 tallers informatius sobre països d’arreu del món en diferents barris de Barcelona. Compta amb la col·laboració d’ambaixades i altres entitats representatives de 15 països diferents.


No hay comentarios.:

Publicar un comentario