domingo, 17 de noviembre de 2013

Nova exposició artística a Can Felipa

F de Ficció exhibeix les possibles relacions entre identitat i ficció en l’homosexualitat

El centre cívic Can Felipa recull la primera mostra artística en solitari de la comissària Sonia Fernàndez. L’exposició, anomenada F de Ficció, ensenya els límits de la ficció i la identitat dins de la polèmica temàtica de l’homosexualitat. L’exhibició està dins del projecte SONIA ( VODER de Jaume Ferrete que durarà fins a finals de mes al centre.

Sonia Fernàndez, des d’una perspectiva feminista, inspira l’exposició en l’homosexualitat ficcional dins d’un panorama real. D’aquesta manera es poden trobar relacions irreals entre jugadors de futbol o protagonistes de pel·lícules que fan possible la relació entre identitat i ficció.
La presentació dóna a conèixer la capacitat que té l’art contemporani per produir noves formes de ficció, que es distancien dels recursos narratius habituals com la literatura i la cinematografia. Se centra en la composició de làmines impreses que s’uneixen segons una mateixa categoria.

L’exposició manifesta la ficció des de totes les categories que componen el gènere: la ciència-ficció, la ficció científica, el "fake" o la "fanfiction". Totes aquestes categories es mostren de la mateixa forma artística, de manera que l’espectador ha de diferenciar unes i altres, i saber quina temàtica les uneixen.




No hay comentarios.:

Publicar un comentario