viernes, 6 de diciembre de 2013

Arrenquen les obres a La Plaça de les Glòries

La que es la frontera del Poblenou inicia una de les transformacions més importants de la ciutat

La construcció de l’edifici Disseny Hub Barcelona, i el trasllat dels Encants Vells al nou espai habilitat no són els únics canvis que es realitzaran a Les Glòries. La Plaça de Les Glòries ja ha iniciat la seva pròpia transformació. S’estima que les obres acabin al 2014, després de passar per quatre fases d’urbanització provisional.

La primera part, la Fase zero, ha estat la iniciada aquesta setmana i s’ha basaria en el reorganització del trànsit previ a les obres. S’espera que no comporti afectacions importants al trànsit de vehicles, tot i que si modificarà la mobilitat dels vianants i del transport públic.

La fase zero durarà fins al febrer de l’any que ve, i serà reemplaçada per la fase dos que consistirà en l’enderroc de l’anella de la plaça del costat del mar. Seguidament – a la fase dos ‒ es realitzarà l’enderroc del costat de la muntanya.


Tots dos períodes abraçaran un termini de set mesos. La urbanització provisional s’esperà aconseguir al setembre de 2014 – fase tres ‒ on hi predominaran els jardins i els parcs. Serà el nou ''pulmó'' de Barcelona.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario